meny mobile

Jobba här

Lediga tjänster

Just nu söker vi en ensemblechef och en verksamhetschef.

Ensemblechef

Som ensemblechef på Cullberg verkar du för att Cullberg som institution bidrar till utvecklingen av den samtida dansen och du har stort fokus på den konstnärliga kvaliteten och att arbetet följer den konstnärliga inriktningen.

Ensemblechefens huvudsakliga ansvarsområden rör ensemblens arbete inklusive planering, daglig träning, casting, auditions. Du ansvarar för ensemblens och dansarnas individuella kompetens- och konstnärliga utveckling.

Läs hela annonsen och sök tjänsten via den här länken. 

Verksamhetschef

Som verksamhetschef på Cullberg kommer du att vara involverad i kompaniets alla delar. Du ingår i ett chefsteam tillsammans med teknisk chef och ensemblechef och ni rapporterar till Konstnärlig ledare. Chefsteamet ansvarar för att utveckla verksamheten och ta fram strategier för att uppfylla Cullbergs mål, uppdrag och konstnärliga vision. Tillsammans sköter ni den dagliga verksamheten i kompaniet. Du verkar för att Cullberg som institution bidrar till utvecklingen av den samtida dansen och du arbetar för att bibehålla och vidga kompaniets spelområde och kontaktytor internationellt och nationellt.

Läs hela annonsen och sök tjänsten via den här länken.

Praktik

Vi har just nu inga tillgängliga praktikplatser. Nästa ansökningsperiod öppnar hösten 2024.